vineri, 16 noiembrie 2007

duminică, 11 noiembrie 2007

Cel mai vizionat clip pe YouTube



Sambata seara am gasit o emisiune pe vh1 parca era... in care erau prezentate top 40 cele mai vizionate clipuri pe youtube.O emisiune destul de interesanta din care am aflat ca unele clipuri au chiar scenariu si regizori in spate.
Nu vreau sa ma fac inteles gresit. Ma refer la genul de utilizatori youtube care post-au clipuri in care isi exprimau parerea personala in legatura cu un subiect, interpretau roluri, imitau, etc. . Cand urmaream asemenea clipuri nici prin gand sa imi treaca ca sunt interpretate chiar de actrite\actori, au un intreg scenariu, sau chiar filmat intr-un studiou. De exemplu 2 coreeni au primit roluri in o reclama pepsi datorita unui filmulet post-at de ei pe youtube acum un an, altii au obtinut chiar roluri in filme de scurt sau lung metraj.
Nu ma gandeam ca youtube are atat de multi utilizatori. Acum personal percep YouTube ca pe un blog d, dar un blog mai personal si foarte activ. "cei" din vest sunt innebuniti dupa youtube, ceva in genul la ce se intampla acum prin Romania... desi nici in momentul de fata nu putem spune ca blog-ul este atat de folosit la noi. Dar sunt sigur ca peste cativa ani o sa fie si la noi in tara in trend. Om vedea