sâmbătă, 22 septembrie 2007

Scoala si din alta perspectiva

Mic ghid pentru comportamentul salbatic in scoli
sau
Cum sa te faci de ras cu colegii tai
de Raz Freud

Cu totii stim ca la scoala nu se fac doar ore de mate, fizica sau chimie, ci se intampla si alte lucruri
pe care numai cei care se afla in locul nepotrivit la momentul ne potrivit le vad.
Unii stiu, unii nu stiu, dor totusi sa prezentam "the facts" :D

Totul se incepe de la o pozitie ciudata inainte sau dupa o ora de
germana, asta depinde de cum a fost ora de germana.
Pentru a indeplini misiunea ne trebuie cel putin 2 oameni dispusi sa se faca de ras in fata copiilor de clasa a 5-a ( :P ) si poate continua cu o bataie , un set de injuraturi sau chiar nuditate.



Dupa asta , trebuie sa ne pregatim pentru momentele de glorie din timpul orelor. Deasemenea se poate face orice va trece prin cap
in limita bunului simt al colegilor si in limita banilor, a timpului si ,
bineinteles , a profesorului.





Daca cumva va trece prin minte sa folositi o manusa chirurgicala
pe post de balon, nu ezitati, deoarece veti starni entuziasmul
blondelor din clasa, primul lucru care le rasare in minte este .....
exact!! aia este . Asa ca nu ratati nici o ocazie de a face o poza interesanta intr-o pozitie interesanta, dar fiti atenti, trebuie sa fie multe blonde* proaste (pleonasm?!) care sa va vada si care or sa va imite miscarile.


In alte momente trebuie sa va concentrati, dar nu prea tare sa nu va
scapati pe voi, deci sa va concentrati bine, (hehehe) si sa faceti chestii originale pentru a lasa o amintire relativ placuta in mintea idiotilor* ce va urmaresc.

Dupa aia nu uitati sa agresati cativa colegi pentru a arata
ca el/ea sunt sexul slab. (ehehe again) Dupa aceea totul
vine de la sine si lucrurile vor merge struna.

Draci colegi , nu disperati, tăt o sa şiì ghini. Multâ sănătatì

P.S. hahahahahaha =))

* - In acest text nu s-a facut nici o discriminare din perspectiva autorului iar cuvintele folosite pentru a descrie unele persoane nu au caracter discriminator, ci doar ofensator.

Acum urmeaza un ghid DOAR cu imagini.
Veti intelege voi totul vazând imaginile.



























vineri, 21 septembrie 2007

Luni, reincepe chinul

Orar:

07 30 - 08 20 Romana
08 30 - 09 20 Filozofie
09 30 - 10 20 Matematica
10 30 - 11 20 Engleza
11 30 - 12 20 Istorie
12 30 - 13 20 Religia
13 30 - 14 20 Fizica

Dupa cum vedeti ,ne asteapta din nou o zi cu 7 ore si avem iarasi fizica.Asta inseamna ca ori s-a schimbat oraru complet ori avem 4 ore de fizica...ceea ce nu e prea probabil ca devine sadic de acuma.
Cat despre teme:la romana sa nu uitati sa aducei volume cu Bacovia,sa va repetati la mate(NOT) si la fizica sa va uitati putin peste ce nea dat Milici(daca intelegeti).In rest have a wild weekend ca indata vine luni

joi, 20 septembrie 2007

Vineri, zi cu noroc

Orar :
07 30 - 08 20 Matematica
08 30 - 09 20 Romana
09 30 - 10 20 Chimie
10 30 - 11 20 Germana
11 30 - 12 20 Informatica - sala 25 -
12 30 - 13 20
Informatica - sala 25,5 -

Am declarat ziua de vineri cu noroc, deoarece vreau sa va urez mult noroc , nefiind o zi norocoasa.
Azi (Joi) ati auzit si Regulamentul de ordine interioara - deci fara cu*ve , droguri si alcool in scoala va rog - ne-am mai si distrat un pic si incet incet trecem si peste ziua de maine si apare weekendu.

Nu uitati, Sambata Ora 10:00 Pregatire Colectiva la Romana.
In rest, chaules bulan si chin-chan-chong (<- that chineese for "suck my pix")

P.S. Mi scuzi petru scrierea eronata pentru ordinea orelor. Acum orarul este corect :). Mi scuzi parlare mangiare vafa nculo mascalţone spagetti.

Just Google it!

Desi e deschis de 4 zile puteti gasi de acum blog-ul clasei si pe google, astfel cand nu va aduceti aminte numele linkului cautati pe google. O sa vina vremea peste vreo 10 ani cand o sa cautati blog-ul asta... sau nu :-s Sabinutza stie cel mai bine :P

miercuri, 19 septembrie 2007

Bun venit Milici , bbye Costan

Uau.. inca nu imi vine sa cred :) inca stau cu frica ca va veni ziua cand in locul domnului Milici va veni Costan. Si nu cred ca sunt singurul cu frica asta, dovada a fost si reactia noastra de azi cand am vazut ca a intrat domnul Milici pe usa si nu Costan, ne asteptam cu totii din moment in moment sa intre pe usa Costan sa ne strice toata bucuria. Heh... pacat ca toate lucrurile bune se intampla abia acum in a 12-a cand e oleaca cam tarziu sa profitam si sa ne bucuram pe cat vroiam de ele dar e mai bine asa... sa se compenseze toate lucrurile nasoale din timpul anilor cu muult bine la bac :P

In rest nu uitati de banii pentru manualele de germana ca maine avem 3 ore de germana nu de alta, sper din tot sufletul sa nu ramana orarul asa .

Manual Fizica : Editura Act Editorial - 16 lei ( s-ar putea sa obtinem o reducere de 30 lei )
Culegere Fizica : Culegere de fizica clasele XI - XII de Virgil Patru - 9 lei ( e reactualizata nu cumparati culegerile vechi de la alti elevi)


Matematica : Editura Sigma - pret : aproximativ 16 lei e pe internet, diriginta nu ne-a zis un pret exact dar cam asa ar trebui sa fie pretul.



Orarul pe maine :

Joi
07 30 - 08 20 Geografie
08 30 - 09 20 Romana
09 30 - 10 20 ECCG
10 30 - 11 20 Germana
11 30 - 12 20 Germana
12 30 - 13 20 Matematica
13 30 - 14 20 Fizica

Cam da... iar 7 ore , 3 ore de germana, iar mate ieeeei

Nu uitati de banii pentru tricouri 250 mii pentru tricou din bumbac sau 180 mii pentru tricourile din piata mica, sau daca aveti voi tricou negru platiti dor 100 mii pentru imprimare. Maine e ultima zi cand strang banii, va rog sa nu uitati. Pana acum au adus 6 colegi banii

marți, 18 septembrie 2007

18 septembrie

ora de biologie :




In prima imagine se poate indentifica turma de oi teroiste cu nume de cod legiunea XII G conduse de Oaia number 1 nume de cod Bahahahaha-la-ci , a se observa expresia fetei a fiecarei oi in parte: - oaia cu sapca impreuna cu oaia ovax nu sunt constiente ca au fost descoperite si continua sa sparga site-ul oilor de la NASA.
- oaia nalta de pe fundal incearca sa isi etaleze puterile de mascul feroce prin gesturi pur sexual-animalice
- se poate observa si oaia cu ochelari in planul de fata , aceasta a luat o postura de mielusel as putea spune este chiar extraordinar cat de antrenate sunt aceste oi , care chiar cu inamicul in fata au puterea sa para nevinovate
- oaia albastra care isi ascunde gesturile a fost catalogata inca de la prabusirea stanii de la Cacica ca fiind una din initiatoarele celor mai crude atacuri verbale la adresa lideruluii acestei grupari teroiste Bahahahaha-la-ci


Vom reveni mai tarziu cu date, imagini despre organizatia teroista cu nume de cod XII G si informatii cum sa procedati daca intalniti un membru al acestei organizatii teroiste

Cum sa lasi un comentariu

Dati click pe imagini ca sa le mariti daca nu se intelege.
Sper ca ati inteles cei care nu reuseau sa lase un comentariu.

Acum despre tricouri am gasit la 15 lei din bumbac si imprimare fata spate 10 lei, prin urmare 25 lei tricoul imprimat din bumbac sau 18 lei tricoul imprimat simplu. Fontul ales este numarul 8 iar pe spate o sa fie imprimat XII G exact cum e si in poza din dreapta sus.
Maine voi anunta si in clasa incercati sa aduceti bani inca maine ca poimaine e ultima zi cand pot sa mai strang bani de tricouri

Ziua de miercuri

Orarul arata cam asa :

Miercuri

07 30 - 08 20 Fizica
08 30 - 09 20 Fizica
09 30 - 10 20 Romana
10 30 - 11 20 Matematica
11 30 - 12 20 Informatica - sala 31 -
12 30 - 13 20 Informatica - sala 31 -
13 30 - 14 20 Dirigentie


Ar fi cazul sa va apucati de munca... sincer acum... anuntati rudele, dati anunt in ziar... mergeti la scos cartori faceti bani ca nu e de glumit.. vremuri grele o caruta bani pe manuale la germana, mai bine spus

em Manual - 16,95 euro
em Caiet de lucru - 12,95 euro

em Hauptkurs Manual - 16, 95 euro
em Hauptkurs Caiet de lucru - 12,95 euro

*Nota : em Hauptkurs sunt pentru Convesatie

Cultura si civilizatie avem o data pe saptaman si facem toti cu Mitre, iar conversatie : grupa I ( grupa dnei Mitre) face cu Zaharia si grupa II ( grupa dnei Zaharia ) face cu Mitre . Cand avem cu Mitre , grupa I sau II nu conteaza facem intotdeauna in cabinetul de germana - sala 27 - in afara de ora cand avem cultura si civilizatie cand vom face in clasa.

Banii pentru cartile de germana trebuie adusi saptamana asta chiar de maine, banii sa fie in lei nu euro . Daca nu toti banii macar o parte.

La engleza avem nevoie de manual Upstream Advance care costa 30 lei ( daca il luati de la elevii care au terminat sau de la info - engleza gasiti cam la jumate de pret )

Asa , deci...oraru e de toata jena, mai ales daca vine doamna Costan
Luati-va inima in dinti si prindeti-va de buci ca daca a venit profa ne-am luat adio de la viata.
Mult succes si chaules


P.S. Postul ăsta a fost editat din motive obiective. Multumim oricum ;)

luni, 17 septembrie 2007

Orar Marti 18 septembrie

  1. Germana
  2. Engleza
  3. Germana
  4. Matematica
  5. Biologie
  6. Sport

Apropo de maine.. scoala alea alea am primit un e-mail de la profu' de romana

cirstian gheorghe 19,5 Lei / Manualul de limba romana, clasa XII-a

Pacat ca nu e specificata editura, probabil o sa faca profu' comanda, si daca e asa nu mai vad rostul acestui e-mail... ceva in gen.. nu mai dati bani pe tigari pastrati pt romana :)

Operatiunea : Tricourile - "Bacu-i greu!"

Pentru cei care nu stiu inca... pe la sfarsitul clasei a 11-a am avut ideea sa facem tricouri imprimate cu replica dirigintei : " Bacu-i greu! " , multi au fost de acord atunci , nu toti stiu de ideea asta, sa vad acum cati vor dori sa poarte si sa cumpere tricoul.




Raz a facut deja in photoshop o schita ca sa va faceti o imagine cam cum ar arata tricoul , vezi imaginea din dreapta - >




Preturile ar fi :

10 lei Imprimare Text
20 lei Tricou Blank Black Fruity Loops sau 8 lei Tricou Blank Black ( din piata )

Am vorbit cu Raz si Rares de imprimare in centrul comercial , ar costa 20 lei pt text mare 10 lei pentru text mediu... cel la 10 lei e numai bun nu are rost sa fie caracterele prea mari. Cat despre tricouri , cei care imprima tricourile au tricouri negre pentru toate marimile - 20 lei tricoul , calitatea e foarte buna, apoi am fost in piata mica si am gasit tricouri la 8 lei de marime L toate . Daca cumparam 10 tricouri imprimate obtinem o reducere de 10% adica ar veni 27 lei tricoul , nu cred ca e chiar asa de mult. Daca vreti mai ieftin cumpar un tricou din piata mica si il imprimez in centru comercial si vine 18 lei. Poate aveti voi tricouri Blank negre si puteti plati doar imprimarea, cum vreti. Sincer as vrea sa cumparam toti tricourile de la baietii care imprima sa fim toti la fel, eu unul prefer sa dau mai mult pe un tricou care sa fie de calitate buna decat sa cumpar un tricou din piata mica, diferenta e de 9 lei cu tot cu reducere, dar faceti cum vreti.

M-am gandit la cateva font-uri pentru imprimeu, si am facut un top 20, vreau sa alegeti 1, 2 maxim 3 font-uri preferate, va rog sa le enumerati in ordine, apoi cel mai votat o sa fie si cel imprimat. Fonturile vreau sa fie toate la fel, nu fiecare cu preferintele lui, in functie de cat de repede alegeti si va decideti vor fi gata si tricourile. Sper in seara asta sa se decida majoritatea.

Lasati comentariu cu ce tricou va alegeti : cel la 18 lei sau la 30 lei ( pt tricou la 3o lei specificati si marimea ) , si 3 fonturi care va plac scrise in ordine :
1) numarul fontului care imi place cel mai mult
2) numarul fontului care imi place mult
3) numarul fontului care imi place

Sper ca am fost destul de clar :)

Blogul clasei

Intr-un moment de regasire cand omul este la capacitatea sa maxima de gandire si meditatie, adica pe terasa in Rainbow la o bere cu scumpii nostri colegi ( nu toti din pacate ... of...of... ) mi-a venit ideea sa fac un blog al clasei care as vrea sa devina jurnalul clasei, as vrea sa stiu parerile voastre daca ideea cu blog-ul a fost una buna si daca aveti incredere pana la urma in jurnalul nostru