sâmbătă, 13 octombrie 2007

Come one,come all

Colegiu National "Petru Rares" Suceava va invita cu mare tam-tam duminica,21 octombrie 2007, incepand cu ora 17:30 la "Balul Bobocilor".

Tema:Evolutia balului-urban,popular,medieval.

Invitati:Vita de vie



Pret bilet:
15 RON-fara loc
20 RON-cu loc
6 RON-discoteca(in Arena)


Modificat 14 octombrie ,
UnU

De 3 ori vampire..

Asa trecand pe langa toate fazele cu germana,care oricum nu conteaza hai sa va arat ceva oarecum interesant:))..nu ne'o luati in nume de rau(mie si lu jeno uaild) cei care vor fi mentionati in ceea ce va urma:p...asa..



Staring:

  • UnU Cruise
  • Bau Depp
  • Răz Pitt

Why hiello hiello!

Şi fiindcă am ajuns si la ultima editie a revistei "Oaia neagră-Ţapu alb" vom discuta astazi cu tri vedete foarte speshiale de felu'lor..fetili cad pi spate dupa ei,ei cad pi fete in cautarea purificarii..01 si A2 in special..

Oilor cu sange rece,fiti antenă

Că urmeaza UnU Cruise care'ti va curge in venă..

Moderatorin:Am inteles ca sunteti un mare fan al ţapilor nostri albi si ati lasat oile deoparte..să fie vorba intre noi..sanjele de oaie s-a demodat de tot?

UnU Cruise:Suji cucu..api di cand cu tampoanele Libresse s-a cam dus sanjele de oaie,iar ţapii sunt asa de.. de..(liniste in sala UnU Cruise isi intinde mana bleaga sa-si simta fratili di sange Răz Pitt care btw doarme di rupe pamantul:upside down that is:>..)..72 virgins he shouts!indubitabil..

Moderatorin:Observ ca in ultima vreme treceti printr-o stare de somnolenta profunda si sange in exces.Sa fie oare vorba de solstitiul de iarna?

Răz Pitt:Tashi tuuuh!I want to suck your blood..and then fly back to Mexicalvenya..ca bhaaacu' ista tari grieu mai e...deja imi vine sa-ti crăp ţasta..Shhtt..sfoara..!

Moderatorin:Si dvs.Bau Depp.Dupa un regim 100% virgin ati trecut la ceva mai exotic...sanje flambat,snaps de sanje cu lamaie,tequila blood cu sare.Credeti ca imaginea dvs. de vampir/Maidan/cocjambo va fi afectata in vreun fel?

Bau Depp:(Bau stă,stă şi stă,meditează oleacă dupa care raspunsul lui este..):Fuufăă!!(Şi cu ochii plini de o dorinta salbatecă se napusteste asupra me' ,dar simte mirosul di apa plata cu lamaie si se intoarce printre semenii lui,mai cu samă in poala feshiorului Cruise).

O atmosfera incendiara..sala este in extaz,shele 72 de virgine care se inghesuie pe tri scaune isi falfaie mandre bereghata in speranta unui contact direct cu invitatii.Insa sicriele se inchid indata,cuiele sunt batute si oamenii cu cămăşi albe si maneci lungi au venit să-i conduca pe ultimul drum...si anume..spre luunnăă!8->

No blood was spilt and no virgins were sacrificed during the makind of the interview.

Scris azi,ora 11 la o ceasca de ciocolata calda/Cappucino/Ceai fiind ajutata de preabuna Jeno Uaild...If you don't like it blame Canada!>:)

vineri, 12 octombrie 2007

Ave Zaharia

Asa cum dragul nostru coleg Mr.Rares si-a postat adineaori gandurile si trairile lui filozofice ,asa voi da si eu acuma frau liber la cateva sentimente.De fapt cauza acestui post e probabil si sursa inspiratiei lui Raresh:germana.Dupa ce scumpa noastra domna Zaharia ne-a turnat la Mitre,aceasta din urma ne-a impuscat un test fulger cu cuvintele pe care nu le stiam ieri si pe care desigur nu le-a invatat nimeni nici azi ,crezand k Mitre nu afla nimic de asta..Ne-a facut pe toti foarte fericiti astazi... NOT :)...Si ca acest post sa nu fie complet inutil, am sa mai adaug si nijte filme ce urmeaza sa apara(cu tot cu trailer) ca sa va puteti uita cand va plictisiti groaznic dupa o zi de germana.
-Beowulf
-30 Days Of Night
-We Own The Night
-I Am Legend
-Alien vs Predator 2
- Saw 4

Stil Jegos

Imi arunc ochii peste tastatura jegoasa....ahhh ce trist, au mai trecut 3 ore. Iau o gura de Cola, e calda. Ochii ma dor si imi e atat de lene.... sa scriu, sa mor, in fata unui calculator ! Dar ce zi, offf Doamne, ce zi imputita si rupta din Iadul asta numit scoala. GERMANA, si am zis totul. Imi aprind o tigara....suspans adanc... si ma intreb daca moartea va fi la fel...rapida, fulger si cu neamtu' langa mine. Ah o durere adanca in piept imi spune ca mai e un an si toate's bune. Dar eu stiu ca minte...minte cu nesimtire, ce stie ea? Eu inca sunt ELEV.


"Cand inchizi ochii vezi lumina"RM

miercuri, 10 octombrie 2007

Brosura

Am ideea asta de ceva timp, si vreau ca tot colectivul de data aceasta sa se implice. Macar o brosura sa ne ramana din acesti 4 ani petrecuti in liceu. Vreau sa imi spuneti de pe acum daca vreti, sa incepem sa facem pozele , sa veniti cu idei asupra aspectului brosurei, si chiar sa imi spuneti daca stiti unde as putea imprima la un pret mai bun unde pot scoate o calitate mai buna... in mare ideea mea arata cam asa :



Pretul estimativ: depinde daca va implicati toti sau nu... sper sa fie pana in 100 mii chiar 50 mii depinde cat ma ajunge imprimarea... la o tipografie nu pot scoate deoarce e numar mic vor fi cam 30 exemplare... Am putea chiar sa facem si pentru ceilalti profesori sa lasam o amintire cu clasa fiecarui profesor, dar v-am zis asta depinde in totalitate de voi, sa las numai pozele mele acolo nu pot :))

marți, 9 octombrie 2007

Dorinte de Craciun

Stateam si meditam la ceea ce se intampla pe plaiurile noastre mioritice si mi-a trasnit in cap sa ma gandesc la Craciun. Mno, iaca ce imi doresc eu de Craciun:
  • Sa mai emigreze macar 10 milioane de romani (inclusiv Rares) in Spania, Italia, Germania si pe unde mai pot, sa ramanem putini, dar destepti.
  • Bula sa ajunga presedinte, macar de partid, daca nu de tarisoara - fara motiv, dar ar fi amuzant. :)
  • Sa nu mai coste drumul cu trenul de la Suceava la Bucuresti mai mult decat Suceava-Kiev (dus-intors)
  • Sa se ieftineasca abonamentele la sala de fitness si sa creasca mult pretul painii, cu 3000% daca se poate - arata mai bine oamenii fara burta (nu-i asa Ovidiu? Grasuleee :D )
  • Sa lucreze si astia la calea ferata noaptea, ca englezii, nu toata vara spre Constanta si toata iarna spre Sinaia(vezi ultimile stiri , aici)
  • Sa nu mai pronunte nimeni expresia “trebuie sa fac aia…”, stand cu mainile in san
  • Sa nu mai fiu nevoit sa fac slalom printre flegme de smecheri pe asfalt, adica sa fie trotuare absorbant sau sa aibe aia botnita - mi-e tot una
  • Sa mai si zambeasca lumea, ca ma cam sperii cand ma plimb printre cei care se intorc de la scoala.
  • Sa nu mai existe atatia semi-docti cu semi-pareri despre absolut orice
  • Sa nu se mai cace toti pe dupa blocuri, garaje si prin tot felul de cladiri pentru ca nu se pot tine pana ajung acasa sau pana unde trebuie sa ajunga. Nu de alta dar mai ai surprize noaptea si dai naibii de noroc a 2-a zi.
Cam asta e tot...
V-am pupat pe toti, si de mai multe ori pe UnU

Al vostru,
Raz

luni, 8 octombrie 2007

To be or not to be emo..that's the question.

Chestia asta i cu dedicatie pt teo..care zice k is emo..asha oleak..da nah..oricum tatu'i ghini..noo..k am scris si eu pana la urma ceva p blog..desi nu prea inteligent:))..but hey..like u don't know me:p
Uãii…uiti cum sta treaba..
Mã trezesc de dimineata cu o senzatie usor ciudatã
Parc’ aş avea chef sã-mi tai my wrists ashã oleak..
Da’ mi prea lene sã mã ridic sa caut sheva ascutit ashã k am sã las this crappy stuff pi mai tarziu.
My parents sunt sugar high ink di la orele sãpti ala diminetii shi imi imbuibã capu’ cu tot felul di intrebari existentiale;noroc k io is prea smart pt ei si i ignor like always..ma gandesc la cum ar trebui sa ma imbrac di fapt.
Am adormit greu,intrebandu-ma shi voi purta a 2a zi la scoala,doar tre sa fiu cul .plus am avut un cosmar k shineva incerca sa-mi fure simbolul cari ma reprezinta..adik teddy beru meu ciuruit in ureche cu ace di siguranta..i shel my bun preten al meu.sunt un ascultator tari bun…si el stie multe povesti..sarind pisti aceasta relatie speshiala..urmeaza..
Mhm..alta chestie..ma hotarasc pana la urma sa-mi iau o pereche de blugi taiati ashã oleak,mijto ashea i la moda shi un tricou mai larg ashã pi care mi-am imprimat multi chestii gen..ride za black sheep or hang yourself..si multi altili..n'are sens sa ti le zic acuma...
Continuand in stil mare..si stiind k is pi sistem azi..tre sa ajung si la scoala..deja i tarziu si am ora cu spiridushu ashela usor frustrat si cu probleme la bibilica..la corason crek la fel i…k vbeste km emo ashã oleak..
Anywayz nu cred k I mai neinteles decat mini..ajung intr-un final si la locul ashela numit liceu.
…astia kidos din juru’ meu zumzãie tãti k bondarii,io am nevoie de liniste:un loc retras,my crappy poetry si doza de cola.
Trecand si peste aceasta etapa,inshep orele,evident k io nu payin’ attention la ore,mi se par prea lame pt mine…asa k mai bine visez cu ochii deschisi si ma gandesc hai-hui..dunno..la mm..la kt de chiori is tãti shi nu ma get it diloc waaaa.
Trec shele sãpti orele cu grieu(sãpte numar cu noroc) si ma duc acasa..oare?
Mai intai dau o raita pi la crasma poate beau o bere dak is in za mood or drink some coffee sa-mi scurtez viata ista neainteleasa.
N-am chef sa ajung acasa..am nevoie di spatiu..nah..mai mult decat atat,vorba unei prietene:”fac umbrã digeaba pamantului..”uneori i bini si la umbra..
Adevaru i,k io nu’s emo di obicei,nici nu cred in emoness;I doar o stare din asheia cand simti k sheva I putred la mijloc si te simti dator in draci k tri sa fashi sheva petru omenirea asta cari se duce di rapa..just bullshit anyway.
Thanks 4 readin’ my stupid ideas,intr-o zi voi veni cu ganduri mai pasnice.
Still..admit that we all emo kids once in a while:>…”emo” cuvant cu substrat filosofic si profund di data ista..uoff uoff.
totu'i taaare diip..nah..pana la urma conteaza ideea:))..
semnat:oaia neagra 2 in 1 emoasa.:)

duminică, 7 octombrie 2007

Emo-fy me baby!


Hello people!Am zis sa imi fac si eu simtita prezenta pe acest blog(si asa UnU zicea ca sunt prezenta degeaba la autori).Deci,de-al naibii numa,ca sa dovedesc ca pot posta si eu, am decis sa postez si eu un articol(I know..I`m being mean:p).Si ce tema mai buna sa aleg decat una care vad ca e fortae populara in acet moment:EMO KIDS.
Ca o scurta introducere,pot spune ca a devenit un adevarat trend nu doar sa fii emo,ci sa numesti pur si simplu pe cineva emo,bazandu-te pe niste formalitati exterioare.De exemplu:daca cineva poarta bascheti sau asculta My Chemical Romance este numit instantaneu emo.Multe din clasificarile astea nu sunt nici macar apropiate de realitate.Ca urmare,m-am hotarat sa abordez si eu subiectul asta(ca multi altii, de altfel),poate am sa reusesc sa clarific putin ce inseamna sa fii cu adevarat EMO.

Sa incepem stiintific(sau mai bine zis,sa vedem ce parere are Wikipedia cu privire la acest cu subiect)

emo (numarabil si nenumarabil;plural emos)
(nenumarabil)


  1. Un anumit stil de punk rock hardcore(Folosit:inceputul animlor 90)

  2. Orice forma de rock alternativ,bazat in principal pe chitara, care este in mod particular sau notabil emotionala(Folosit:sfarsitul anilor 90-prezent)

(numarabil)



  1. Un individ sau grup de persoane asociate cu subcultura si muzica definitiei de la nenumarabil 1.(Folosit:inceputul anilor 90)

  2. Un individ sau grup de persoane asociate cu moda sau stereotipul definitiei 2.(Folosit:sfarsitul anilor 90-prezent)

  3. O persoana tanara care este considerata hipersensibila sau care se incadreaza in stereotipul emo(Folosit:anii 2000)

EMO ,in jargon, este un termen cel mai des folosit pentru a descrie o moda,un stil sau o atitudine legata de post-hardcore.De asemenea,mai poate face referire la muzica emo sau o stare de spirit("ma simt emo").Uneoeri este folosit(peiorativ) pentru a descrie pe cineva care se potriveste unui anumit stereotip emo.Definitia termenului inca este dezbatuta(deci ce va urma nu e batut in cuie).


Personalitate: Cand vine vorba de personalitate si atitudine,majoritatea definitiilor pentru "emo" fac referire la o persoana care este hipersensibil,timid,introvertit,tacut si in permanenta trist.Depresia este uneori utilizata pentru a descrie personalitatea emo.De asemenea,muzica emo si poezia(da..poeti neintelesi sunt toti) contin multiple trimiteri catre o dragoste neimplinita,probleme emotionale si de relatie.


Moda:Imbracamintea emo este de obicei caracterizata prin



  • blugi stramti(atat pentru fete cat si pentru baieti),

  • breton lung,pieptanat spre stanga sau dreapta,dat cu mult gel sa stea teapan,

  • par vopsit negru si indreptat,

  • tricouri cu nume de formatii rock sau negre/cu mesaj depresiv,de oicei purtate cu camasa peste

  • catarame mari(de obicei cu cap de mort)

  • bascheti din material textil sau skater shoes(sau orice de incaltat de culoare neagra)

  • ochelari cu rame groase,negre

  • lame atarnate de gat.

Asta ar fi rezumatul articoluli de pe Wikipedia.Totusi,sa o luam logic.Poti purta camasa peste tricou sau bascheti sau ochelari fara sa fii neaparat emo.Imbracamintea nu e principalul lucru la care sa te referi cand spui "Uite si la emo kid ala!".Mai degraba e vorba de atitudine.Daca vezi un om plictisit de viata,deprimat,care considera(fara motiv bine intemeiat) ca toata lumea il uraste,ca viata lui n-are niciun sens,care nu vrea nici in ruptul capului sa socializeze,care sta tot timpul intr-un colt si se uita in gol..atunci...lui/ei poti sa-i zici ca e emo.



Dear Diary,


Mood: Apathetic


My life is spiraling downward


I couldn’t get enough money to go to the Blood Red romance and


suffocate me dry concert


It sucks because they play some of my favorite songs like, Stab My Heart because I Love You and Rip Apart My Soul and of course Stabby, Rip, Stab, Stab.


And it doesn’t help that


I couldn’t get my hair to flippy thing either, like that guy from that band could do. Somedays.


I’m an emo kid, non-confroming as can be


you’d be non-conforming to if you looked just like me


I have paint on my nails and makeup on my face


I’m almost emo enough to start shaving my legs,


cause I feel real deep when I’m dressing in drag


I call it freedom of expression, most just call me a fag


Cause our dudes look like chicks


and our chicks look like dikes


Cause emo is one step below tranvestite


Stop my breathing and slit my throat


I must be emoI don’t jump around when I go to shows


I must be emo


I’m dark, and sensitive with low self esteem


The way I dress makes everyday feel like Halloween


I have no real problems but I like to make believe


I stole my sisters mascara


and now I’m grounded for a week


Sulking and writing poetry are my hobbies


I can’t get through a Hawthorne Heights album without sobbing


Girls keep breaking up with me


It’s never any fun


they say they already have a pussy


They don’t need another one


Stop my breathing and slit my throat


I must be emo


I don’t jump around when I go to shows


I must be emo


Dye in my hair nail polish on my toes


I must be emo


I play guitar and write suicide notes


I must be emo


My life is just a black abyss


You know? It’s so dark


And its suffocating me


Grabbing a hold of me and tightening its grip


Tighter than a pair of my little sisters jeans.Which look great on me, by the way


When I get depressed I cut my wrists in every direction


Hearing songs about getting dumped give me an erection


I write in a live journal and wear thick rimmed glasses


I tell my friends I bleed black and cry during classes


I’m just a bad, cheap, imitation of goth


You could read me Catcher In The Rye and watch me jack-off


I wear skin tight clothes while hating my life


If I said I like girls I’d only be half right


I look like I’m dead and dress like a homo


I must be emoScrew XBOX


I play old school Nintendo


I must be emo


I like to whine and hit my parentals


I must be emo


Me and my friends all look like clones


I must be emo


My parents don’t get me , you know?They think I’m gay because they saw me kiss a guy ,well, a couple of guys.But I mean, it's the 2000's, can’t two, or four dudes make out with each other without being gay?I mean chicks dig that kind of thing anywaysI don’t know diary, sometimes I think you’re the only one on that gets me, You’re my best friend, I feel like tacos.


(Hollywood Undead-I must be Emo)


Dupa parerea mea cantecul da cea mai buna descriere a emo kids:)).


Morala?


Nu esti emo daca ai DOAR o trasatura din cele de mai sus.Esti emo daca,pin tot ceea ce faci,te asemenei cu tipul din cantec:P.


But hey..e o tara libera.