sâmbătă, 13 octombrie 2007

De 3 ori vampire..

Asa trecand pe langa toate fazele cu germana,care oricum nu conteaza hai sa va arat ceva oarecum interesant:))..nu ne'o luati in nume de rau(mie si lu jeno uaild) cei care vor fi mentionati in ceea ce va urma:p...asa..



Staring:

  • UnU Cruise
  • Bau Depp
  • Răz Pitt

Why hiello hiello!

Şi fiindcă am ajuns si la ultima editie a revistei "Oaia neagră-Ţapu alb" vom discuta astazi cu tri vedete foarte speshiale de felu'lor..fetili cad pi spate dupa ei,ei cad pi fete in cautarea purificarii..01 si A2 in special..

Oilor cu sange rece,fiti antenă

Că urmeaza UnU Cruise care'ti va curge in venă..

Moderatorin:Am inteles ca sunteti un mare fan al ţapilor nostri albi si ati lasat oile deoparte..să fie vorba intre noi..sanjele de oaie s-a demodat de tot?

UnU Cruise:Suji cucu..api di cand cu tampoanele Libresse s-a cam dus sanjele de oaie,iar ţapii sunt asa de.. de..(liniste in sala UnU Cruise isi intinde mana bleaga sa-si simta fratili di sange Răz Pitt care btw doarme di rupe pamantul:upside down that is:>..)..72 virgins he shouts!indubitabil..

Moderatorin:Observ ca in ultima vreme treceti printr-o stare de somnolenta profunda si sange in exces.Sa fie oare vorba de solstitiul de iarna?

Răz Pitt:Tashi tuuuh!I want to suck your blood..and then fly back to Mexicalvenya..ca bhaaacu' ista tari grieu mai e...deja imi vine sa-ti crăp ţasta..Shhtt..sfoara..!

Moderatorin:Si dvs.Bau Depp.Dupa un regim 100% virgin ati trecut la ceva mai exotic...sanje flambat,snaps de sanje cu lamaie,tequila blood cu sare.Credeti ca imaginea dvs. de vampir/Maidan/cocjambo va fi afectata in vreun fel?

Bau Depp:(Bau stă,stă şi stă,meditează oleacă dupa care raspunsul lui este..):Fuufăă!!(Şi cu ochii plini de o dorinta salbatecă se napusteste asupra me' ,dar simte mirosul di apa plata cu lamaie si se intoarce printre semenii lui,mai cu samă in poala feshiorului Cruise).

O atmosfera incendiara..sala este in extaz,shele 72 de virgine care se inghesuie pe tri scaune isi falfaie mandre bereghata in speranta unui contact direct cu invitatii.Insa sicriele se inchid indata,cuiele sunt batute si oamenii cu cămăşi albe si maneci lungi au venit să-i conduca pe ultimul drum...si anume..spre luunnăă!8->

No blood was spilt and no virgins were sacrificed during the makind of the interview.

Scris azi,ora 11 la o ceasca de ciocolata calda/Cappucino/Ceai fiind ajutata de preabuna Jeno Uaild...If you don't like it blame Canada!>:)

7 comentarii:

Blazco spunea...

WTF???:))))...tare:D

UnU spunea...

hai cu totii in luna :X

Anonim spunea...

totul se invarte in jurul lunii:-"

Raz spunea...

Hello everybody...
fuck me , i`m a star :D

Teo spunea...

raz..tu esti star de 2 ori:o data de la "sfara" si acuma din interviu:))..si cer copyright pt kestia cu "jeno uaild(4 ever)":P
Cat pentru sab..You go girl!:))

Blazco spunea...

aaa daca asa e treaba vreau si eu copyright pe "why hiello hiello":))

Anonim spunea...

FRatilor...aveti talentu :))skillz 2 pay da billz ...
prea tare!!! mai ales replica lu' Bau citez "FUFA" ! foarte bine scris . cuvinte cheie..fufa. sfoara.cucu

bv fratilor